TERAPIE CANCER – Part 6

Terapie cancer 6

OXIGENOTERAPIA

PICĂTURILE DE VIAŢĂ

 

Naturopatia, înscriindu-se într-un demers  ce implică prevenirea şi menţinerea unui echilibru în sănătate, priveşte omul ca un întreg fizic şi psiho-emoţional.Tehnicile folosite sunt exclusiv naturale, punându-se accent pe forţa vitală a individului şi pe ştiinţa corpului de a se reechilibra singur. Însoţirea clienţilor în procesul lor de autovindecare respectă patru principii fundamentale:

  1. Umorile si procesul de acumulare a toxinelor la nivelul bioterenului;
  2. Forţa vitală care îngăduie corpului să-şi păstreze homeostazia;
  3. Cauzalitatea profundă a dezechilibrului  corp-spirit;
  4. Natura, utilizarea unor tehnici şi remedii exclusiv naturale.

Pentru a putea fi păstrate întregi, fiecare organ şi fiecare celulă are nevoie de o aprovizionare regulată cu  OXIGEN transpotat prin sange. La nivel intim celular, oxigenul ajuns  aici  “arde”( prin reacţii de oxido-reducere) deşeurile, rezultând dioxidul de carbon care urmeaza a fi eliminat la exterior prin plămâni. Acest proces de ardere contribuie  la menţinerea temperaturii corpului si în acelaşi timp la detoxifiere. În situaţia în care la nivel celular  există o cantitate insuficientă de oxigen (hipoxie), în circulaţie apare un alt gaz (monoxidul de carbon) care marchează începerea unui fenomen de auto-otrăvire.

Hipoxia are atât o cauzalitate interioară (afecţiuni pulmonare, circulaţie sangvină deficitară, anemie, tromboză sau sânge hipervâscos, respiraţie superficială) precum şi multiple cauze exterioare (aer poluat sărac în oxigen, fumatul, apa poluată cu tihalometani rezultați în urma tratării acesteia cu clor; insecticide, ierbicide, aloxan, metale grele pătrunse în pânza freatică, lipsa alimentelor crude şi vii conţinătoare de oxigen).

Ca şi nevoie în stresul emoţional (când respiraţia devine accelerată şi superficială), organismul cere nivele crescute de oxigen, stresul metabolic determină un consum mărit de oxigen, stresul toxic cere pentru eliminarea toxinelor cantităţi mai mari de oxigen, în infecţiile anaerobe nevoia de oxigen a organismului creşte iar în stresul traumatic vindecarea rănilor implică un consum mărit de oxigen.

Hipoxia modifică tipul de metabolism celular. În lipsa oxigenului celulele nu mor, însă încep să folosească altă formă de energie – şi anume glucoza. Ca atare în stare de hipoxie creşte pofta de a mânca dulce (zahăr rafinat, făină albă rafinată). Celulele roşii transportoare de oxigen se concentrează, se lipesc, provocând o îngroşare a sângelui.

Dr. George Freibott susţine că fenomenele de oxigenarea şi oxidarea sunt vitale, fără ele regenerarea celulară nefiind posibilă. Conform studiilor acestui medic, în absenţa oxigenului  în organism se generează autotoxicitate, oxigenul stabilizat  fiind un detoxifiant foarte puternic.

Fără oxigen nu poate exista alimentare. Fără alimentare nu poate fi creată nici caldură, nici energie, iar corpul nu se mai purifică.”  

Acest proces pare să fie “fundaţia vieţii şi a morţii”.

 

 Dr. Otto Warburg, câştigător a două premii Nobel, a reuşit să demonstreza că, într-un mediu bine oxigenat, dezvoltarea cancerului nu este posibilă. 

‘’ Cauza principală a cancerului este înlocuirea oxigenarii celulei cu respiraţia anaerobică.”(este vorba despre un process de fermentaţie).

În urma experimentelor, aflăm că o inhibare cu 35% a procesului de oxigenare este deja suficientă pentru a atrage după sine o astfel de transformare în timpul dezvoltarii celulei,” afirmă el in 1966 la o conferinţă a laureaţilor premiului Nobel în Lindau, Germania.

 

Gilbert Gordon- Profesor  Hughes Laboratory Miami University afirmă  despre OXIGENUL  STABILIZAT:

     ‘’Când este utilizat, oxigenul stabilizat se combină cu celelalte reacții ale sistemului imunitar, comportăndu-se eficient în uciderea bacteriilor, virusurilor și fungilor, dar fără efecte toxice.”

 

        CE ESTE OXIGENUL STABILIZAT OxyLife?

    OxyLife conţine oxigen stabil cu incărcătură electrolitică negativă, fiind fabricat printr-o tehnică specială, unică, de separare a moleculelor cu încărcătură negativă. Conţine 12000ppm (părţi per million de oxigen), spre deosebire de apa normală care conţine 8-12ppm. OxyLife adăugat în apa pură nu se dispersează în aer, menţinând oxigenul în apă luni întregi. Este diferit de peroxide (H2O2), care introdus în organism, având o structură semistabilă generează reacţii radicale generând radicalul hidroxil cu efect toxic (reactia Haber Weiss). Ca atare recomandăm peroxidul doar pentru aplicaţii externe.

În anii 50 s-a descoperit o metodă de stabilizare a oxigenului, diferită şi de ClO2, această descoperire fiind una dintre cele mai importante descoperiri a secolului al XX-lea, nefiind niciodată dezvăluită. Ceea ce putem spune despre OxyLife este că reprezintă o formula avansata a ClO2, oxigenul lipindu-se de sare (nu sare de masă ci cantităţi foarte mici de sare pură de mare), fiind  un puternic antioxidant. Este de asemenea un produs alcalin, fiind necesar pentru tămăduirea bolilor( ph de 13,2).

Prin consumarea picăturilor de apă cu OxyLife, enzimele digestive şi acizii din stomac  elibereaza molecule de oxigen în întregul corp.

 

BENEFICIILE CONSUMULUI DE OXIGEN    STABILIZAT:

01. O mai bună oxigenare a celulelor

02. Echilibrare psiho-emoțională prin reducerea nivelului de hormoni ai stressului şi echilibrarea sistemului nervos neuro-vegetativ

03. Detoxifierea organismului

04. Infecţii (Salmonela.holera, E.Coli, Streptococi, Pseudomonas, Stafilocus Aureus, EBV, CMV, şi alte organisme patogene anaerobe), cu refacerea florei saprofite.

05. În sportul de performanţă creşte nivelul de energie şi forţă a organismului

06. Boli metabolice precum diabetul şi alte boli cronice.

07. Dezinfectarea şi depozitarea apei.

08. Optimizare imunitară.

09. Prevenirea cancerului şi a altor boli degenerative

10. Pentru animalele de casă

11. Spălarea legumelor şi fructelor pentru salate.

12. Curăţarea radicalilor liberi fiind un puternic antioxidant

13. Puternic alcalinizant (prin incărcătura de electroliţi negativi)

14. Paraziţi intestinali(Lamblia)

15. Infecţii fungice (Candida)

16. Astm şi sinusuri sensibile, fumători, insuficienţe respiratorii

Alături de apa proaspătă cu picăturile zilnice de oxigen stabilizat să nu uităm dieta echilibrată cu alimente proaspete, curate, crude, detoxifierea periodică a organismului pentru a menţine permeabilitatea membranelor celulare precum şi exerciţiile zilnice de respiraţie profundă si practicarea zilnică a exerciţiilor sportive aerobe în locuri unde există aer curat.

 

Referinţe:

01.Russell W. An address on a characteristic organism of cancer. Br Med J. 1890; 2:1356-1360.
02.Russell W. The parasite of cancer. Lancet. 1899;1:1138-1141.
03.Gaylord HR. The protozoon of cancer. Amer J Med Sci. 1901;121:501-539.
04.Ewing J: The parasitic theory. In, Ewing J (Ed): Neoplastic Diseases (Ed1). Saunders, Philadelphia, 1919, pp 114-126.
05.New Y9. O. WARBURG, Oxygen, The Creator of Differentiation, Biochemical Energetics, Academic Press, New York, 1966.
06.O. WARBURG, New Methods of Cell Physiology, Georg Thieme, Stuttgart, and Interscience Publishers, New York, 1962.ork, 1997
07.Young J: Description of an organism obtained from carcinomatous growths. Edinburgh Med J (New Series) 27:212-221,1921.
08.Young J: An address on a new outlook on cancer: Irritiation and infection. Brit Med J, Jan 10, 1925, pp 60-64.
09.Scott MJ: The parasitic origin of carcinoma. Northwest Med 24:162-166, 1925.
10.Scott MJ: More about the parasitic origin of malignant epithelial growths. Northwest Med 25:492-498, 1925.
11.Wuerthele Caspe (Livingston) V, Alexander-Jackson E, Anderson JA, et al: Cultural properties and pathogenicity of certain microorganisms obtained from various proliferative and neoplastic diseases. Amer J Med Sci 220:628-646, 1950.
12.Wuerthele-Caspe Livingston V, Alexander-Jackson E: An experimental biologic approach to the treatment of neoplastic disease. J Amer Med Women’s Assn 20:858-866, 1965.
13.Wuerthele-Caspe Livingston VW, Alexander-Jackson E. A specific type of organism cultivated from malignancy: bacteriology and proposed classification. Ann N Y Acad Sci. 1970 Oct 30;174(2):636-54.
14.Wuerthele Caspe Livingston V, Livingston AM: Some cultural, immunological, and biochemical properties of Progenitor cyptocides. Trans NY Acad Sci 36(6):569-582, 1974.
15.Alexander-Jackson E: A specific type of microorganism isolated from animal and human cancer: Bacteriology of the organism. Growth 18:37-51, 1954.
16.Diller IC: Growth and morphologic variability of pleomorphic, intermittently acid-fast organisms isolated from mouse, rat, and human malignant tissues. Growth 26:181-209, 1962.
17.Seibert FB, Yeomans F, Baker JA, et al: Bacteria in tumors. Trans NY Acad Sci 34(6):504-533, 1972.
18.Wuerthele Caspe Livingston V: Cancer, A New Breakthrough. Nash Publishing Corp, Los Angeles, 1972.
19.Livingston-Wheeler VWC, Wheeler OW: The Microbiology of Cancer. Livingston Wheeler Medical Clinic Publication, San Diego, 1977.
20.Livingston-Wheeler VWC, Addeo EG: The Conquest of Cancer. Franklin-Watts, New York, 1984.
21.Cantwell AR Jr: The Cancer Microbe: The Hidden Killer in Cancer, AIDS, and Other Immune Diseases. Aries Rising Press, Los Angeles, 1990.
22.Hess DJ: Can Bacteria Cause Cancer? Alternative Medicine Confronts Big Science. New York University Press, New York, 1997.
23.Cantwell AR Jr, Kelso DW: Microbial findings in cancer of the breast and in their metastases to the skin. J Dermatol Surg Oncol 7:483-491, 1981.
24.Cantwell AR Jr: Histologic observations of variably acid-fast coccoid forms suggestive of cell wall deficient bacteria in Hodgkin’s disease. A report of four cases. Growth 45:168-187, 1981.
25.Cantwell AR Jr: Kaposi’s sarcoma and variably acid-fast bacteria in vivo in two homosexual men. Cutis 32:58-64,68, 1983.
26.Stabiner K: To Dance with the Devil: The New War on Breast Cancer. Delacourt Press
27.ERNEST L. WYNDER, SVEN HULTBERG, FOLKE JACOBSSON, and IRWIN J. BROSS, Environmental Factors in Cancer. Cancer, Vol. 10, 470, 2057.

http://www.zoominfo.com/p/Gilbert-Gordon/26570976

DISTRIBUIE ARTICOLUL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Obțineți actualizări și învățați de la cei mai buni

EXPLOREAZA SI ALTE ARTICOLE

ARTICOLE DE SĂNĂTATE

CHLORELLA – BENEFICII PENTRU SANATATEA TA

Chlorella – un superaliment, alga de apa dulce, o sursa de fitonutrienti demna de luat in seama (contine pana la 60% proteine, clorofila, vitamina C,

ARTICOLE PSIHOTERAPEUTICE

FANATISMUL, MĂSURĂ A PIERDERII DE SINE

      Sinele autentic este singura bază a relației armonioase cu tine însuți și cu lumea.        În toate tradițiile lumii se

Pagina mea de Facebook :
CONTACT
Abonează-te la newsletter

Dacă vrei să te ținem la curent cu promoții, servicii noi etc

Pagina mea de Facebook :
CONTACT
Abonează-te la newsletter

Dacă vrei să te ținem la curent cu promoții, servicii noi etc.

Pagina mea de Facebook :
CONTACT
Abonează-te la newsletter

Daca vrei sa te tinem la curent cu promotii, servicii noi etc