PREȚ EVENIMENT : 6O LEI

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

După ce aţi efectuat plata, în maxim 24h veţi primi pe adresa de e-mail  toate datele pentru a vă autentifica în vederea vizionării materialului plătit de dumneavoastră

Oboseli și oboseli!...

     Munca non-stop, cu sau fără perspectivă, ne perturbă ritmurile naturale ale vieții.

     Dincolo de oboseala fiziologică care “trece” după o noapte bună de somn sau oboseala funcțională care nu trece cu una cu două, regăsim Sindromul de oboseală cronică (SOC) sau Encefalomielita mialgică (EM) inclusă în spectrul bolilor cronice neurologice și imunologice.

      Unde este limita impusă de corpul nostru? Cum recunoaștem nivelul de oboseală, astfel încât să avem timp pentru schimbările ce se impun în modul nostru de viață? Care este perspectiva cea mai corectă și ce resurse avem la dispoziție?

Fii responsabil pentru starea ta de bine!

Prevenția este mama sănătății

 
 
 
Onorează-ți viața, ființa și relațiile cu cei dragi alegând cu înțelepciune investiția de timp și bani.

EVENIMENTE VIDEO ÎNREGISTRATE

Doar persoanele autentificate au acces la înregistrările video!

Nu ai un cont? Creează-ți unul acum! Durează maxim un minut !

Ai deja un cont? Loghează-te acum!

În versiunea online, “Seara ta de sănătate” destinată educației, prevenției și profilaxiei, conținând informație integrată holistic și transdisciplinar, a catalizat persoane într-un număr respectabil. Acesta este motivul pentru care, acum ți-am pus la dispoziție posibilitatea parcurgerii materialelor și a temelor pierdute, spre informare sau poate, a revederii informațiilor deja parcurse, spre fixarea informației.

Fiecare participant care a plătit evenimentul online, are posibilitatea să-l revizioneze, după propria dorință, în limita de 30 de zile. Dacă ai pierdut unul dintre  evenimente, nu este nici o problemă, acum poți achiziționa înregistrarea evenimentului, care îți stă la dispoziție timp de 30 de zile.

Pentru aceasta este obligatoriu să-ți creezi un cont (butonul roșu – ” Autentificare „) apoi să te loghezi în contul tău de client

( butonul albastru – „Intră în contul tău”).

ATENȚIE !!!  Ai acces doar la evenimentele plătite de tine!

Îți dorim vizionare plăcută!

Pagina mea de Facebook :
CONTACT
Aboneaza-te la newsletter

Daca vrei sa te tinem la curent cu promotii, servicii noi etc

Pagina mea de Facebook :
CONTACT
Aboneaza-te la newsletter

Daca vrei sa te tinem la curent cu promotii, servicii noi etc

Pagina noastră de Facebook :
CONTACT
Abonează-te la newsletter

Dacă vrei să te ținem la curent cu promoții, servicii noi etc.