TERAPIE CANCER – Part 3

Terapie cancer 3

Tehnologia Indigo în terapia cancerului

      Pentru că fiecare lucru are timpul lui, iată că a venit vremea acestui al treilea articol din seria articolelor referitoare la abordarea cancerului, ca maladie, dintr-o perspectivă naturopată și holistică. Dacă primul articol a făcut referire la dimensiunea psihologică a confruntării directe cu ideea de moarte și cum acest lucru ne poate ajuta să ne întoarcem spre regăsirea bucuriei simple de viață, dând intensitate și putere clipei prezente, al doilea s-a oprit asupra corpului fizic și bio-terenului ca mediu prielnic dezvoltării celulelor mutante și a parametrilor fizici ce se cer a fi modificați într-o abordare naturistă.

      Prin alăturarea tehnicilor de biofeedback și a terapiilor nutriționale se poate restabili echilibrul funcțional și se pot iniția procesele de regenerare psiho-fizică. Din punct de vedere al medicinei integraliste, care privește tratamentul bolilor prin perspectiva vindecării întregii individualități, originea bolilor nu trebuie căutată doar la nivel fizic, așa cum proceda medicina alopată până mai ieri. Sănătatea este o ecuație ce include elemente biologice, mentale, emoționale și spirituale. Medicina holistă urmărește optimizarea imunității, remedierea blocajelor energetice, tratamentul simptomatic și al organelor țintă, reglajul metabolic și constituțional, reducerea stresului și a toxicității, anularea efectelor energiei ambientale negative și anihilarea agenților patogeni.

      Un aspect inedit dar extrem de important îl reprezintă responsabilizarea bolnavului cu privire la sănătatea proprie. Astfel, clientul va fi cu mult mai motivat să își asume o disciplina de viață sau o dietă adecvată. În cei 30 de ani de practică și pornind de la cele peste 31000 de cazuri de cancer pe care le-a tratat în Spitalul Universitar din München, medicul R. G. Hammer a formulat o teorie nouă asupra genezei neoplasmelor. Conform acesteia, totul pornește de la șocurile sau conflictele intra-psihice, urmate de apariția la nivel cerebral a unor focare energetice de forma unor cercuri concentrice. După ce a trecut prin astfel de transformări, sistemul nervos va dirija modificări de structură și de funcționare ale organelor. Acest lanț cauzal se finalizează cu pierderea graduală a funcțiilor respective și creșteri celulare haotice, de neoprit.

Fazele cancerului și tratamentul său.

      Conform cercetărilor doctorului Hammer, boala canceroasă are două faze: 1. “ Faza rece” în care predomină activitatea nervoasă de tip parasimpatic și care are ca simptom răcirea extremităților corpului și 2. “ Faza fierbinte” de vindecare, când afecțiunea se manifestă la fel ca o infecție, iar tumorile pot fi încapsulate sau destructurate. Cu tehnologia Indigo de biorezonanță, tratamentul vizează: lucrul cu aceste stări conflictuale și stresul post-traumatic, optimizările nivelului energetic prin inducerea de tipare vibraționale de vindecare la nivelul bio-cîmpului celular. În fiecare organism există două sisteme electrice fundamentale care alcătuiesc bio-câmpul (aura energetică): sistemul electric de transmitere a informației prin sinapsele celulelor nervoase și sistemul electromagnetic atomic și celular. În trecut, o mare revelație a fost constatarea că, operând modificări asupra sistemului energetic al organismului, poate fi influențată activitatea celulelor. Tehnologia indigo permite modularea celor două sisteme electrice descrise, stimulând astfel procesele vitale. Pentru ca tratamentul să fie complet, nu sunt omise nici aspectele mentale și afective. Prin discuțiile dintre pacienți și terapeut, primul învață să vadă boala cu alți ochi, să o privească altfel decât ca pe un proces străin de gândurile și trăirile sale. Comportamentele greșite sau dezadaptative și evenimentele traumatizante care au dus la îmbolnăvire sunt privite din prisma unor temeiuri, iar asistatul conștientizează și vizualizează cu claritate efectele unui mod de viață dizarmonios. Astfel, cel tratat devine un element activ în procesul terapeutic ce i se aplică, dobândind control în propria vindecare.

Polimorfismul agenților patogeni

      Conform acestei teorii integrate medicinei holistice, agenții patogeni (în special bacteriile) pot lua forme variabile. În prima jumătate a secolului 20 a fost construit un microscop pe bază de quartz, care putea mării microbii de 30000 de ori, proiectând asupra lor o lumina polarizată. Cu ajutorul său a fost descoperit un agent microbian denumit de “BX”, corelat cu îmbolnăvirea de cancer. În anii 1930-1940, Wilhelm Rike promovează ipoteza “Bacilului T”-microorganismul cancerului. Ulterior, biologul francez Gaston Narssesn descoperă în sângele bolnavilor de cancer particule vii, numite “somatide”, cărora le atribuie rolul unor condensatori electrici. Prin aceasta, începe să se contureze corelația dintre energetica organismului și procesele maligne.

      Ca o încununare a deceniilor de cercetări intense, astăzi avem la dispoziție dispozitivul indigo, care induce detoxifieri la nivel celular, operând asupra matricei energetice a organelor afectate. De asemenea, el stimulează regenerarea imunitară și elimină elementele patogene prin emisii energetice pe frecvențe specifice. În același mod, indigo distruge celulele tumorale prin modularea energiei emise, modifică condițiile de pH, construind un mediu intern în care microbii nu găsesc condiții propice de existență. Prin tehnologia Indigo se poate realiza atât refacerea polarității electrice a învelișului celular, cât și restabilirea echilibrului enzimatic și neuro hormonal. Simultan, se poate determina reacția potențială a corpului la ai mei, remedii vegetale oricum meu pat ice, compuși chimici, alergeni sau principii active.

DISTRIBUIE ARTICOLUL

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Obțineți actualizări și învățați de la cei mai buni

EXPLOREAZA SI ALTE ARTICOLE

ARTICOLE DE SĂNĂTATE

CHLORELLA – BENEFICII PENTRU SANATATEA TA

Chlorella – un superaliment, alga de apa dulce, o sursa de fitonutrienti demna de luat in seama (contine pana la 60% proteine, clorofila, vitamina C,

ARTICOLE PSIHOTERAPEUTICE

FANATISMUL, MĂSURĂ A PIERDERII DE SINE

      Sinele autentic este singura bază a relației armonioase cu tine însuți și cu lumea.        În toate tradițiile lumii se

Pagina mea de Facebook :
CONTACT
Abonează-te la newsletter

Dacă vrei să te ținem la curent cu promoții, servicii noi etc

Pagina mea de Facebook :
CONTACT
Abonează-te la newsletter

Dacă vrei să te ținem la curent cu promoții, servicii noi etc.

Pagina mea de Facebook :
CONTACT
Abonează-te la newsletter

Daca vrei sa te tinem la curent cu promotii, servicii noi etc